Pages

Monday, 22 July 2013

Teratai Cik Kiah

Assalamualaikum
tengah geram ni, sebab ape, geram sebab tengok pic yang cik Kiah (kawan opis) ambil sangat la cantik, gambar ape? gambar teratai kt bawah nu

memang superb!!

nilah gambarnyer, cik Kiah ni memang pandai shoot gambar, shantek kata beliau..lepastu, bila dah geram teringin pulak nak lukis (tetiba datang mood) pun lukis lah macam kt bawah nu..

saya guna poster colour jer..tapi campur sikit acrylic


first lukis background dedaun hijau

kemudian baru masukkan kaler dekat teratai

taraa!!...

ni pic CIK KIA ambil dekat opis dia..pagi tadi dah pass artwork ni dekat dia.

SEKIAN. Wassalam.
pssssttttt..ade orang suruh lukih artis korea, hensem..hihihih

8 comments:

  1. Subhanallah berbakat nya awk nie...

    ReplyDelete
  2. mmg berbakat..suami knor juga pandai melukis..masa muda melukis di central market..

    ReplyDelete
    Replies
    1. waaaa..yaka...ade pic hasil lukisan husband knor :)

      Delete
  3. cik Kiah (kawan opis) tu ada blog wak nak tengok foto2 yg dishootnyer.,mesti chantek2 belaka kanns..,ehHHHee

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang cantik2 wak...ni ade blognya sini... orangnya pun ade komen kt bawah nuu
      http://kia1008ahmad.blogspot.com/

      Delete
  4. shanteknya jijah.... itu i suka sangat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. trima kasih KIa..pic kia sumber inspirasi :)

      Delete