Pages

Thursday, 1 December 2011

Rantai Art ' REVISIT'

Salam semua, kite akan mengambil bahagian dalam event ni. Ini first time kite join sebab selama ni x pernah terfikir langsung nak terlibat sebab merasakan artwork yang x beraper nak meletop ni. So, ramai member yang suruh gak kite join, macam biasalah...sorang sorang nak join takder maknenyer..so cari member yang nak, at last syukur Alhamdulillah Kak Sara sudi nak join skali. Ok la tu.

mungkin kite banyak hantar artwork yang lama lama...yang dulunya kita kumpul di dalam DEVIANTART. Mungkin juga ada  2 artwork baru yang akan kite buat(kalau sempat la..doakan ya). So kepada kawan kawan yang ingin melihat artwork kite ni..meh la ramai ramai datang ke .... alamat ada kat bawah yer..sila la tengok  :)

klik untuk besarkan

klik untuk besarkan