Pages

Monday, 24 October 2011

A for my life..

Assalamualaikum, tajuk bahasa inggeris tapi cerita dalam bahasa melayu..takperkan rojak rojak sket. Artwork dibawah ni adalah artwork daripada aku yang menggunakan pencil yang dah kontot. kalau nak cerita pasal artwork ni memang la panjang, tapi aku tahu korang pun malas nak baca teks yang panjang-panjang, so just sikit je teks untuk pengenalan artwork ni

artwork ni aku namakan : A..for my life, diatas kertas menggunakan pencil dan pemadam. time aku buat ni, time aku boring masa aku duk lepak kat beranda rumah aku kat vista angkasa sambil tengok gelagat mamat mamat hensem tengah ambil awek diorang pakat nak g deting ler...aku..hurmmm takder pakwe masa tu...main main adeler...

a...for my life

for Allah too

1 comment:

  1. cool.. nak tukar2 blog? mine:http://health-wellness-nature.blogspot.com/.. see u k..

    ReplyDelete