Pages

Wednesday, 17 August 2011

Lisa Surihani

Assalamualaikum...
Sape la yang tak suke Lisa Surihani kan....aku antara ribuan peminat..dan my hubby pun minat dkt dia jugak, Lisa ni cantik, kalau berlakon jadi jahat pun nmpak cantik juga... kalau berlakon jadi baik..alahai bertambahlah ayu, aku pun tak pasti dia ni berdarah campuran aper...agaknyer inggeris kot atau arab ker...sebab lawa kan...tapi tak semua sempurna...dia ni pun pelat jugak...tapi okeyla..pelat pun terkenal...ko??







tara.... membebel dari tadi...dah siap dah...hmm tak serupa sgt la, oke takper try again lah..

2 comments:

  1. wah, cantinyer potret nie.he3x.. kalau kita pn ade sekeping best juga (^_^)

    ReplyDelete