Pages

Friday, 22 July 2011

tips tips buat kad kahwin sendiri

Assalamualaikum semua.....
saye akan bagi beberapa tips bagaimana mahu membuat kad kahwin sendiri..daripada design yang simple hinggalah yang xclusif...jeng jeng...nantikan kemunculannya...yang penting, murah!!!!...anda suke...saye pun suke...

Sunday, 3 July 2011

khas untuk bakal pengantin

Saat yang dinanti akan menjelang...opss...bukan raye yek...tapi...Majlis penyatuan 2 hati korang semua...bagi siapa2 yang masih lagi  fening nak pilih warna tema aper...saye nak tolong kamu...hope u guys like it...kalaunak tengok boleh g dekat page MY HANDMADE

untuk senang...saye akan buat satu post...sekali ngan kad dan tema wedding yek...







Black Purple Theme

White Blue Theme

Black and White Theme

Blue Black(navy) Theme

Yellow White Theme



Silver Theme

cutenyer...pink and purple theme

black and yellow theme

like2x green and blue theme

black and red theme

pink and black theme

Friday, 1 July 2011

Besok shopPing!!!

Salam semua....

Tadi ada cari etika pemakaian muslimah yang betul..yang menutup aurat..so tetiba rasa nyesal sebab selama ni..etika pemakaian saya x beraper nak betul..rasa bersalah sangat sangat....
dalam hati ni dah berkobar kobar nak tunggu besok petang...sebab boleh g shopping cari baju baju yang cantik dan kemas dan juga menutup aurat....selalunya aku main pakai jer...asal muat....selalu pilih baju sendat nampak punggung dan jeans ketat...pastu pakai tudung lak..adeh malunyer....
BAIKLAH!!!....mulai sekarang...aku nak tukar penampilan(ni bukan cakap kosong ek)..slow slow nak tukar penampilan agar selesa....baju atau pemakaian yang menutup aurat..sweet dan kemas....

jom kite shopping besok...shopping ke arah kebaikkan....Alhamdulillah...

aku pun dah letak satu link untuk pemakaian muslimah...kalau korang perasan yang belah kanan aku...yang ada baju kaler pastel..bunge bunge tu...klik kt situ...korang akan dapat inspirasi bnyak...peace