Pages

Tuesday, 28 June 2011

My Diri

memperkenalkan diri saya
azrasophie..well tu nama glamer je..sebenarnya nama saya azizah..legend tak nama tu..nama dah legend, perangai pon legend..gitew. Tujuan buat blog ni semata mata nak tunjukkan atau share kepada readers dan follower tentang kehidupan saya yang dahulunya huru hara dan sekarang seperti happy ending fairytales, well tak mudah sebenarnya kita nak kecapi kehidupan yang bahagia, setidaknya berbagai liku2 hidup dan rintangan yg perlu kita lalui, aku sendiri pun dulu macam nak bunuh diri je sebab why..whyyy hidup aku huru hara sangat, tak macam sesetengah orang yang swetttt gitu...why

No comments:

Post a Comment